ASR Doenpensioen

Maakt jouw werkgever gebruik van onze payroll dienstverlening en ben je in dienst bij Sterck!? Dan bouw je pensioen op bij het ASR doenpensioen. 

Geld voor later

Sterck! stort maandelijks premies in een persoonlijke pensioenpot voor jou. 

Deze premie wordt deels gebruikt voor de verzekering van de eerder genoemde risico’s. Het grootste deel van de premie wordt geïnvesteerd. De hoogte van het pensioen hangt af van het kapitaal dat wordt opgebouwd door middel van deze investeringen.

Je kunt je eigen pensioendatum kiezen. We gaan nu uit van 68 jaar, maar je hebt de mogelijkheid om dit naar voren te halen of zelf uit te stellen.

Als deelnemer kun je bovenop de bijdrage die Sterck! in Nederland betaalt, sparen voor je pensioen. Je profiteert dan van een belastingvoordeel en later van een hoger pensioen! Informeer naar de mogelijkheden.

Geld voor je gezin

Indien je komt te overlijden tijdens je dienstverband bij Sterck! uitzenden, wordt er een levenslang partnerpensioen uitgekeerd aan je partner en een wezenpensioen tot de leeftijd van 18 jaar voor elk kind.

Arbeidsongeschiktheid

Bij arbeidsongeschiktheid wordt de pensioenpremie nog steeds betaald en komt je pensioenopbouw dus niet in gevaar.

Meer weten?

Wil je meer weten over jouw pensioenregeling? Je kunt meer informatie vinden op het ASR Do-it pensioenportaal. Als je nog steeds geen antwoord kunt vinden, vraag het dan aan de juridische afdeling van Sterck!. In het portaal kun je ook de manier waarop je investeert wijzigen en je kunt aangeven dat je extra pensioensparen wilt. 

Heb je een vraag?

Onze adviseurs zijn beschikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur. Wil je buiten deze tijden contact met ons opnemen? Stuur ons dan een mailtje. 

Bel ons op 020 204 45 53

Neem contact op