Recruitment

Het vinden van geschikt personeel kan een uitdaging zijn, of het nu gaat om het identificeren van de juiste profielen of simpelweg om de tijd en inspanning die het wervingsproces met zich meebrengt. Bij Sterck! begrijpen we dit als geen ander. Als specialisten in werving en selectie nemen wij graag deze last van je over, zodat jij je kunt focussen op datgene waar je het beste in bent – jouw corebusiness.

Recruitment uitbesteden

  • Bespaar tijd bij het vinden én screenen van kandidaten;
  • Profiteer van de deskundigheid van onze inhouse recruiter;
  • Heb toegang tot een breed netwerk;
  • Verminder de administratieve lasten van het recruitment proces;
  • Betaal pas bij een geplaatst profiel.

Het werving en selectie proces

1. Je zet je vacature uit bij Sterck!

Zet jij een vacature bij ons uit, dan gaan wij direct aan de slag. Wij verzamelen informatie over je bedrijf en brengen de functie, functieprofiel en specifieke wensen in kaart. Aan de hand van deze informatie schrijven wij een wervende vacature die wij uitzetten in ons netwerk en verschillende jobboards.

2. Wij gaan voor je op zoek

Naast het uitzetten van de vacature, gaan wij zelf ook actief op zoek naar kandidaten. Onze inhouse-recruiter speurt doelgericht door onze database en door diverse kanalen. 

3. Wij selecteren geschikte kandidaten

Wij voeren gesprekken met kandidaten om niet alleen inzicht te krijgen in hun drijfveren en talenten, maar ook om hun karakter te begrijpen – een aspect dat soms over het hoofd wordt gezien. Dit is van essentieel belang, want zelfs als iemand op papier perfect lijkt te passen binnen je organisatie, kan een gebrek aan harmonie met het team en de bedrijfscultuur snel leiden tot de noodzaak om opnieuw op zoek te gaan naar een nieuwe medewerker. En dat is zonde van tijd en middelen.

4. Voorstellen

Wij kiezen kandidaten uit die wij het beste bij je organisatie vinden passen en bereiden jou en de kandidaat voor op het sollicitatiegesprek. Is het na het gesprek duidelijk een wederzijdse klik, dan maken wij een vervolgafspraak. 

5. Afspraken arbeidsvoorwaarden

Wij maken afspraken met de kandidaat over de arbeidsvoorwaarden en geven jou advies over het contract en bevestigingsbrieven. 

6. Begeleiding van de kandidaat

Nadat de kandidaat bij je op de werkvloer start, houden wij nog regelmatig contact om te checken of jullie beiden tevreden zijn en stemmen eventuele begeleiding hierbij af. 

Interesse in recruitment?

Benieuwd wat Sterck! voor jouw bedrijf kan betekenen? Laat je gegevens achter, dan nemen wij binnen één werkdag contact met je op.