Payroll voor werkgevers

Wil jij zo weinig mogelijk tijd kwijt zijn aan personeelsadministratie en wil jij meer flexibiliteit? Sterck! is specialist in het bieden van passende personeelsoplossingen.

Zo werkt payroll

Payroll heeft alles met flexibilisering van jouw personeelsbestand te maken. Jij geeft jouw werkgeversverplichtingen op het gebied van jouw personeel uit handen aan Sterck!. Sterck! voert de personeels-  en salarisadministratie voor jou uit en is verantwoordelijk voor de juridische en fiscale onderdelen van het werkgeverschap. De payroll werknemer staat daarmee op de loonlijst van Sterck!. Door de payrollconstructie is de medewerker tewerkgesteld bij jou, als inlener.

De voordelen van Payroll

 • Jij houdt meer tijd over voor jouw onderneming omdat wij alles wat te maken heeft met jouw medewerkers en de administratieve, fiscale en juridische afhandeling overnemen;
 • Wij zijn op de hoogte van de juiste wet-en regelgeving. Betaling van het loon en de wijzigingen omtrent wetgeving en CAO houden wij voor jou in de gaten;
 • Doordat wij het juridisch werkgeverschap overnemen, beperk jij de werkgeversrisico’s en heb jij bijvoorbeeld geen kosten bij ziekte;
 • Meer flexibiliteit: Staan jouw medewerkers bij Sterck! op de loonlijst, dan heb jij meer mogelijkheden voor aanbieden van het aantal contracten aan de medewerkers.

Payrolling voor jouw medewerkers

Kies jij voor payrolling via Sterck!? Dan komen jouw medewerkers bij ons op de loonlijst. Dit brengt voor jou, maar ook voor je medewerkers voordelen met zich mee.

 • Altijd op tijd salaris gestort;
 • Het arbeidscontract klopt tot in de puntjes;
 • Sterck! beantwoordt alle vragen rondom werk;
 • Goede begeleiding bij ziekte.

De voordelen van onze samenwerking

Kundig en eerlijk advies

Bij ons team van specialisten kan jij terecht voor een kundig en eerlijk advies over CAO, HR, wettelijke – en juridische zaken. Wij nemen de tijd en denken in het belang van jouw organisatie met jou mee.

Alles in één portal

Middels de portal kom jij gemakkelijk in contact, krijg jij snel antwoord en heb jij 24 uur per dag een actueel overzicht van jouw personeel, de kosten, de status van betalingen en de facturering.

Sterck! neemt alles uit handen

Fiscaal, juridisch en financieel neemt Sterck! alles voor jou uit handen.

Goed werkgeverschap

Werknemers zijn bij ons in goede handen, krijgen hun salaris op tijd en correct uitbetaald en kunnen bij ons terecht met al hun vragen.

Interesse in payrolling?

Benieuwd wat payrolling voor jouw bedrijf kan betekenen? Laat je gegevens achter, dan nemen wij binnen één werkdag contact met je op.

  De kosten van payrolling bij Sterck!

  Ons payroll tarief bestaat uit verschillende onderdelen. De opbouw wijkt af per klant vanwege specifieke branche/ sector regelingen vanuit CAO en/of de Belastingdienst. Daarom noemen wij geen gemiddelde kostprijs. Wat wel vast staat is dat jij ons betaalt per gewerkt uur van de medewerker inclusief alles.

  Één tarief inclusief alles

  Inlenersbeloning

  De payrollkracht heeft recht op dezelfde beloning (salaris en arbeidsvoorwaarden) als de medewerkers in dezelfde functie bij jou in vaste dienst.

  Reserveringen zoals vakantiegeld

  Door het jaar heen maak je soms meer kosten door bijvoorbeeld uitbetaling van vakantiegeld of vakantie uren. Hiervoor reserveren wij per gewerkt uur zodat jouw kosten periodiek gelijk blijven.

  Cao kosten en regelingen

  De cao die wordt toegepast op jouw medewerker en die mogelijk van toepassing is binnen jouw branche. Veel cao’s schrijven zaken zoals vakantiegeld en -dagen voor die betaald en/of gereserveerd dienen te worden.

  Pensioenbijdrage

  Indien er een pensioenregeling moet worden toegepast, dan wordt deze ondergebracht bij Doenpensioen. In de berekening van het pensioen is er sprake van een franchise, dit houdt in dat hoe meer je verdient boven de franchise hoe hoger de kosten en dus het tarief wordt.

  Contract flexibiliteit

  Sluit jij met de medewerker(s) contracten af van een maand, een jaar of langer? Welke flexibiliteit je ook kiest, bij Sterck! er zijn logischerwijs wel kosten aan verbonden. Dit is in verband met risico’s en andere wet- en regelgeving.

  Belastingdienst

  De Belastingdienst ontvangt vanuit ons periodiek de gegevens omtrent jouw medewerkers. Deze gegevens maken deel uit van de berekening qua premies die wij per medewerker betalen voor bijvoorbeeld de premie WW (werkeloosheidswet), AOW (algemeen ouderdomswet) of de WAO premie (arbeidsongeschiktheid). Sterck! betaalt deze premies middels de loonaangifte.

  Verzuimkosten

  Voor het doorbetalen van het salaris tijdens verzuim van jouw medewerker(s) en de begeleiding van de medewerker(s) hierin.

  Onze premie

  Dit is het Sterck! tarief dat wij voor onze service aan jou belasten. Dit is inclusief de advisering en ondersteuning aan jou door onze consultants.