Veelgestelde vragen

Ik wil mijn loonheffingskorting wijzigen. Hoe doe ik dat?

2
3

Wil je je loonheffingskorting wijzigen? Vul dan het formulier ‘Model opgaaf gegevens voor de loonheffing’ in. Deze kan je via jouw online Sterck! omgeving of via info@sterck-uitzenden.nl versturen.

Via deze link kan je het formulier downloaden op site van de Belastingdienst.

Waar vind ik mijn loonstrook?

2
3

In jouw online portal vindt jij jouw loonstrook. Vanwege de privacy wetgeving versturen wij de loonstrook niet per e-mail aan jou. Elke dag nadat jij jouw loon hebt ontvangen staat de loonstrook klaar in de portal.

Ik heb een loonbeslag. Wat nu?

2
3

Wij, Sterck! Uitzenden B.V. zijn jouw juridische werkgever en zijn verplicht een loonbeslag in te houden op jouw eerst volgende loon betaling(en). Dit is heel vervelend natuurlijk.

Op het moment dat de deurwaarder langs is geweest, brengen wij jou op de hoogte en vertellen wij wat de gevolgen zijn voor jouw netto inkomsten. Daarnaast weten wij dat het vaak lastig is uit te zoeken hoe jij hiermee om moet gaan. Vraag het aan Sterck!, wij helpen en adviseren jou hier graag in!

Ik wil graag op vakantie. Heb ik wel vakantiedagen?

2
3

Indien de CAO NBBU van toepassing is op jouw arbeidsovereenkomst heb je recht op 25 vakantiedagen bij een 40-urige werkweek. Indien jouw inlener valt onder een andere cao die nog meer dagen voorschrijft, dan zijn die van toepassing.

Wanneer krijg ik mijn loon uitbetaald?

2
3

Wij hebben een vaste betaaldatum in de maand en dat is de 25ste. Valt de 25ste in het weekend of op een nationale feestdag, dan krijg jij de dag ervoor betaald.

Wanneer krijg ik mijn vakantiegeld?

2
3

Uitzenden:
Vakantiegeld is 8,33% van jouw bruto loon en wordt uitgekeerd in mei. Mocht jij eerder een uitbetaling nodig hebben, neem dan contact op met Sterck! via info@sterck-uitzenden.nl.

Payroll:
Vakantiegeld is 8% van jouw bruto loon en wordt maandelijks uitgekeerd.

Kan ik een voorschot krijgen?

2
3

Wij kunnen dit zeker regelen maar dit moet altijd op papier worden doorgegeven door jouw opdrachtgever.

Ik ben ziek. Wat moet ik doen?

2
3

Wat vervelend dat jij ziek bent. Indien jij ziek bent dien jij vóór 09.30 uur telefonisch, per email of via WhatsApp Sterck! op de hoogte te stellen.

Daarnaast dien jij jezelf ook ziek te melden bij jouw leidinggevende. Ben jij ziek? Dan ben jij verplicht om thuis te blijven.

Wanneer krijg ik mijn jaaropgave?

2
3

Deze wordt voor het einde van februari in jouw online omgeving van Sterck! geplaatst.