Loonverwerking voor de uitzendbranche

Heb jij een eigen uitzendbureau en mensen indienst maar heb je geen zin in de administratieve lasten? De salarisadministratie voor jouw medewerkers is een belangrijk en ingewikkeld proces en Sterck! neemt dat graag uit handen.

Loonstroken, loonaangiftes, pensioenoverzichten, dat kost veel tijd. Door dit uit te besteden heb jij meer ruimte voor jouw onderneming.

Salarisadministratie uitbesteden

 •  Jij bespaart tijd en geld;

 •  Jij weet zeker dat de juiste wet-en regelgeving wordt toegepast;

 •  Duidelijk overzicht in jouw personeelszaken;

 •  Jouw loonaangiften worden op tijd geregeld.

Wat wij voor jou verzorgen

Sterck! heeft ruime ervaring op het gebied van salarisadministratie en uitzendservices. En precies de salarisadministratie is voor jou als Uitzendorganisatie waar veel kennis en ervaring voor nodig is. Verschillende fases, kostprijzen en reservering, wij maken alles inzichtelijk in jouw portal.

Kies jij voor ons, dan krijg jij een vast contactpersoon die jij bereikt via de telefoon, e-mail, WhatsApp en een online portal.

Deze portal geeft inzicht in documentatie en cijfers van de salarisadministratie van de medewerkers. Ook kun jij hier vragen instellen en vind jij een overzicht welke acties zijn ondernomen. Jouw medewerkers kunnen de portal ook gebruiken. Hier vinden zij net als jij documenten zoals bijvoorbeeld loonstroken terug.

De portal vind je

 •  De documenten die wij leveren;
 • Loonstroken met de bruto-netto berekening;
 • Loonaangifte met de informatie die wij via ons systeem hebben aangeleverd bij de Belastingdienst;
 • Financieel overzicht ook wel ‘journaal’ post genoemd met daarop de financiële gegevens van die betreffende periode;
 • Jaaropgaves voor de medewerkers.

Extra services door Sterck!

Betaalservice

Met onze Betaalservice verzorgen wij naast de salarisadministratie de betalingen aan de Belastingdienst, de medewerkers en mogelijk andere instanties voor bijvoorbeeld het pensioen. Zo heb jij één keer contact met ons voor mogelijke wijzigingen en doe jij één betaling aan ons.

Pensioen service

Regels rondom pensioen en aanlevering van gegevens aan een pensioeninstantie zijn vaak lastig te begrijpen. De uitbesteding van deze verplichtingen is een verstandige stap naar volledig uitbesteding van de salaris– en personeelsadministratie naar Sterck!.

Sterck! houdt alle wijzigingen bij, levert benodigde gegevens aan bij het pensioenfonds en berekent en verwerkt de correcte bijdrage en inhouding.

Registratie van de onderneming

Is de onderneming net gestart en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel? Sterck! kan de registratie van de onderneming bij de Belastingdienst voor jou verzorgen. Deze registratie is van belang voor de salarisadministratie. De Belastingdienst bevestigt de registratie met een specifiek loonheffing nummer. Op dit nummer kunnen wij de aangifte indienen.

Daarnaast wordt door de Belastingdienst de sectorcode bepaald. Deze heeft invloed op de werkgeverslasten.

Expat services

Heb jij internationale medewerkers in dienst en krijg jij te maken met werkvergunningen, 30% regelingen of zelfs A1/E101 verklaringen? Sterck! kan jou hierover adviseren.

Interesse in salarisadministratie?

Benieuwd wat Sterck! voor jouw bedrijf kan betekenen? Laat je gegevens achter, dan nemen wij binnen één werkdag contact met je op.

  De kosten van salarisadministratie bij Sterck!

  Bij Sterck! zijn wij transparant over kosten die wij doorberekenen naar onze klanten. Besteed jij je salarisadministratie uit aan Sterck!, dan zijn de volgende factoren in de prijs per loonstrook opgenomen:

  Dit wordt meegenomen in ons tarief

  Kosten van het AFAS administratiesysteem

  Dit zijn de kosten die wij kwijt zijn om gebruik te kunnen maken van AFAS software.

  De tijd die wij kwijt zijn aan het opstellen van de loonstrook;

  Dit is per bedrijf verschillend en is o.a. afhankelijk van de volgende punten: Is er een CAO, 30% regeling of pensioenregeling van toepassing? Werk je via urenregistratie.

  Het gebruik van de AFAS Pocket app;

  Hiermee hebben jij en je medewerkers altijd en overal toegang tot de loonstroken en kunnen zij hun persoonlijke gegevens inzien.

  De grootte van afname;

  Hoe meer loonstroken je afneemt hoe voordeliger wij de loonstroken aanbieden.

  Afhankelijk van de afspraken die wij met je maken, bieden wij loonstroken doorgaans aan voor EUR 10.

  Ben je benieuwd wat jij kwijt bent aan loonstroken bij Sterck!? Neem dan contact met ons op. Het Salesteam staat je inhoudelijk te woord en bepaalt welke prijs het best bij jou en je bedrijf past.