Sterck! in uitzenden

Elke werknemer verdient een werkplek waar alles goed geregeld is. Of dit nou op kantoor is, in de keuken of achter het stuur. Als ondernemer wil jij jezelf niet afvragen of de administratie klopt. Daarnaast wil je niet continue bezig zijn met de vraag of jouw werknemer zijn of haar loon op tijd betaald krijgt.  

Bij Sterck! maken wij werkgeverschap makkelijk en duidelijk. Zo focus jij als werkgever op dat wat jij graag doet en weet jij dat alles rondom jouw werknemers goed geregeld is.  

Toegewijd team en duidelijke communicatie

Ons team is toegewijd, behulpzaam en werkt samen met een zeer gekwalificeerde partij met hoog opgeleide consultants. Onze specialisten staan klaar voor al jouw vragen over CAO, HR, wettelijke – en juridische zaken. Wij hebben de nodige keurmerken en certificaten zoals SNA en WKA op zak en automatiseren wat wij kunnen om zo efficiënt mogelijk te werken. 

Daarbij houden wij van duidelijke taal. Korte lijnen qua communicatie, een vast contactpersoon en de garantie dat er voor het einde van de dag een antwoord op jouw vragen is. Zo kost het voor ons beide het minste tijd en geld! 

Over Sterck! Groep

In 2008 lanceerde David Marx zijn consultancybedrijf Strong Outsourcing, en ontdekte van daaruit de mogelijkheden om de Sterck! Groep te creëren. Zijn sterke ondernemersdrang stimuleerde hem om uit te breiden en te diversifiëren. De bedrijven binnen de Sterck! Groep opereren onafhankelijk van elkaar wat betreft hun dagelijkse werkzaamheden. Achter de schermen wordt echter alles centraal beheerd op het gebied van administratie, HR-processen en IT-ontwikkeling.

Lees meer

Focus op HR en Personeel: Veel van de bedrijven onder de Sterck! Groep zijn gericht op HR en personeelszaken, wat aantoont dat David de waarde van menselijk kapitaal erkent.

Diversificatie: Binnen de Sterck! Groep vallen verschillende bedrijven, zoals Home Inspirations, Strong Outsourcing, TOSS Group, en Studio Sterck! Elk bedrijf is gericht op zijn eigen specialiteit.

Efficiënte Communicatie en IT-ontwikkeling: Alle bedrijven delen een efficiënte manier van communiceren en IT-ontwikkeling, wat wijst op Davids streven naar operationele excellentie.

Transparantie: David gelooft in transparantie binnen zijn bedrijven, wat vertrouwen wekt bij klanten en medewerkers.

Drive om Kwaliteit te Leveren: David en zijn bedrijven streven ernaar niet alleen geweldige producten te verkopen, maar ook daadwerkelijk uitmuntende dienstverlening te bieden. Dit toont zijn toewijding aan klanttevredenheid en kwaliteit.

Toegewijd

Wij luisteren, nemen de tijd en zetten ons 100% in voor een hoge kwaliteit en efficiënte service. Wij voelen ons betrokken en communiceren toegankelijk voor iedereen.

Ervaren

Met ruim 20 jaar ervaring weten wij in te spelen op uiteenlopende situaties en vinden wij altijd een passende oplossing voor jouw vragen rondom personeel.

Betrouwbaar

Niet alleen hebben wij de nodige certificeringen op zak. Wij streven naar een prettige, langdurige samenwerking met onze relaties op basis van wederzijds vertrouwen. Eerlijk en transparant zijn vinden bij belangrijk.

Behulpzaam

Wij denken met jou mee, kijken vooruit en zorgen voor een tijdige afhandeling en antwoord op jouw vragen.

Team Sterck!

#
$

David Marx

CEO

Nie van de Kemp

Sales Consultant

Natasha Marx

Servicedesk

Pim Bouwmeester

Sales Director

Judith Cornwall

Servicedesk

Bas Schulte

Business Consultant

Desi Whitoenkiat

Operational Manager

Hedy Ester

Servicedesk

Wendy David Richard

Business Consultant

Elviera Samar

Payroll Consultant

Ervaringen van onze klanten

#
$

Als eigenaar van een bedrijf in tuinonderhoud zocht ik hulp voor de extra aanvragen die binnenkwamen. Ik had geen idee wat ik hier eigenlijk allemaal voor moest regelen! Sterck! adviseerde mij over de beste personeelsoplossing. Nu hoef ik minder om te kijken naar personeelszaken en ben ik blij met de flexibiliteit.

Bart - tuinman

Ik maak gebruik van de uitzend service van Sterck! Ik ben serieus onder de indruk van hoe snel en soepel alles is verlopen. Geen gedoe, geen ingewikkelde formulieren, gewoon een vlotte ervaring. Jullie hebben een geweldig team dat weet wat ze doen. Bedankt voor alle hulp!

Esmee - Koffiezaak

Serieus, als je ooit hebt geworsteld met loonadministratie, check dan zeker Sterck! Uitzenden. Ik ben een klant en ik kan niet genoeg benadrukken hoeveel tijd en energie ze me besparen. Betrouwbaar, snel en vriendelijk - dat is wat ik zoek in een payroll-partner.

Gino - Meubelmaker