Payroll in de bouw

Als ondernemer in de bouw wil jij snel inspelen op ontwikkelingen in de markt en op het wisselende aantal opdrachten. Het flexibel inzetten van personeel is hierbij belangrijk, net als een correcte verloning. 

De salarisadministratie in de bouw is namelijk complex en kent veel uitzonderingen. Hoe werkt het bijvoorbeeld met de basis- en kaderregeling, ploegendiensten, of verschoven uren infra? En hoeveel is de prestatietoeslag, wat gebeurt er met overuren of de beschikbaarheidsdienst? 

Besteed het juridisch werkgeverschap uit aan Sterck! en wees verzekerd van de juiste uitbetaling van het loon en houdt tijd en focus op nieuwe bouwprojecten. 

De voordelen

  • De kosten zijn overzichtelijk. Jij weet precies wat jij kwijt bent;
  • Je springt snel in bij personeelstekort en het wisselende aantal opdrachten;
  • Je bent geen tijd kwijt aan personeels- en salarisadministratie; 
  • Minder financiële risico’s;
  • Alles goed geregeld voor jouw medewerkers;
  • Gespecialiseerde en betrouwbare partner.

Gespecialiseerde en betrouwbare partner

Met uitzenden geef jij jouw werkgeversverplichtingen op het gebied van jouw personeel uit handen aan Sterck!. Je medewerkers staan bij ons op de loonlijst. Wij regelen de personeels- en salarisadministratie en zijn verantwoordelijk voor het juridische en fiscale deel van het werkgeverschap.  

Sterck! is bekend met de complexe bouw CAO en de uitzonderingen die hierbij komen kijken. Wij volgen de ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving. Zo weet jij zeker dat jouw medewerkers op de juiste manier worden verloond. Als lid van de NBBU CAO en met een NEN-certificaat op zak zijn wij een betrouwbare partner. Afspraken in de CAO Bouw & infra nemen wij voor een groot deel over.